Börja spela

Det kan verka lite krångligt att komma igång med att spela på odds online, men det är inte särskilt svårt. Betting är roligt och på de flesta bettingsajter finns det enkla instruktioner för hur man blir medlem och börjar spela. På en del har dem till och med nybörjartips och lite ”bettingskola”.

Registreringen

För att börja spela måste du alltså skapa ett medlemskonto på en bettingsajt. Är du nybörjare så är det en fördel om du väljer en sajt på svenska. En registrering börjar i princip alltid med att du fyller i dina personuppgifter i ett formulär som finns på sajten. Sedan väljer du ett alias/användarnamn och ett lösenord som du sedan använder för att logga in på sidan. När du anger dina personuppgifter är det av stor vikt att du är sanningsenlig. Skulle du fylla i fel uppgifter någonstans så kommer det att bli i princip omöjligt att plocka ut en eventuell vinst. När du är klar är det bara att sätta in pengar på ditt spelkonto som är knutet till medlemskontot och börja spela.

Pengatransaktioner

Eftersom att det är spel om pengar det handlar om så måste du alltså föra över pengar till ditt spelkonto på sajten för att kunna spela. Du måste ju ha något att satsa med. På de flesta bettingsajter är detta inte svårt att göra, du behöver inte heller oroa dig för säkerheten. Det brukar gå att välja mellan några olika alternativ för överföring av pengar till ditt spelkonto. Du väljer helt enkelt det som passar dig allra bäst. Det man brukar kunna välja mellan är bland annat; Banköverföring, kreditkort, e-plånbok och kontokortsöverföring. Första gången man sätter in egna pengar brukar man dessutom få en bonus i form av pengar att spela för.

Kom igång

För att hitta en sajt som verkligen passar dig och dina önskemål rekommenderar vi att du kollar runt lite. Varför inte börja med att titta på de bettingsajter som vi har här i vår topplista? Det man kan titta på är om man trivs med designen, om dem har odds på det som du vill spela på. Samt att det är bra att läsa igenom deras regler och användarvillkor innan man bestämmer sig. Men kom ihåg att det finns ingenting som hindrar att du har medlemskonto på flera bettingsajter.

När du väl hittat en sajt du gillar är det bara att sätta igång. Välj ett spel att satsa på och prova dig fram. Det är roligt med betting och kan ge en extra spänning i vardagen. Tänk bara på att inte spela för mer än du har råd att bli av med. Lycka till!